Pac-Van’s Madison branch recently worked with the Madison Mallards as they renovated a section of their baseball field known as the Great Dane Duck Blind using modified storage containers. This was the largest renovation to the ballpark since 2010. It’s also the first of its kind in baseball history.

The Mallards are a collegiate summer baseball team located in Madison, Wisconsin and are part of the Northwoods League.

The Duck Blind is an area of the park located just past first base in right field. It can be describe as the ballpark’s “fan zone”. The Mallards did a complete overhaul to this section of the park, using modified storage containers in several areas.

Pac-Van sold the Mallards a total of 30 shipping containers:
12 – 20’ shipping containers
18 – 40’ shipping containers
1 – 40’ refrigerated shipping container

This area of the park now features twelve suites with indoor and outdoor areas. A second level offers year-round climate controlled indoor space with outdoor stadium box seats holding up to 225 fans. The third level consists of an indoor/outdoor patio with lounge furniture accommodating up to 200. Level four has an air rooftop suite with a metal roof and holds up to 100 guests. The ground level features both lounge and stadium seating with a full-service bar. The general admission area has three levels running parallel to the right-field foul line. It features more seating options then ever before and has been raised to improve fan’s view of the game.

 

Pac-Van’s Green Bay branch spent several hours on the modifications to these containers.

Madison Mallards’ Duck Blind

Above is a rendering of the new and improved Duck Blind courtesy of the Madison Mallards.

Cut shipping containers were used to make the Duck Blind open patio general admission area. New 20’ storage containers were used to construct the skybox or suites area on levels two and three.

One of the new 40’ storage containers was outfitted as a kitchen to serve the numerous suites with food.

The refrigerated container or refer is located on the ground floor under the suites/ground floor patio area. It serves as a refrigerator or cold storage for beer kegs with a dozen tappers lining the outside wall to serve beer at the bar. A lot of the remaining metal panels left over were used as walls to separate one area from another.

 

Check out this video to see the renovations in progress.

Have a project that requires container modifications? Let us know what you’re needing; your Pac-Van team can help it come to life.